Kosten €15, alleen ophalen mogelijk. Opbrengst is geheel voor ons goede doel.
Bestel en/of maak een ophaalafspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

                    nestkast roodborst                     Nestkast Koolmees                   
 Nestkast Roodborstje   Nestkast Koolmeesje      

 

Wil jij nog een T-shirt kopen van de 5e Editie? Dat kan nu met 50% korting. De volledige opbrengst gaat naar ons goede doel.
Bestel snel, want op is op! Bestel en/of maak een ophaalafspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

T-shirt nu €10,00 (excl. € 4,- verzendkosten)     
     Nog beschikbaar:
4 x S
4 x M
3 x L  
     

 


 

Ben je nog niet in het bezit van deze speciale sokken of wil je graag een extra paar.
Ze zijn nu te koop in maat M en L voor € 7,50 per paar (excl. verzendkosten).
De volledige opbrengst gaat naar ons goede doel.  Bestel en/of maak een ophaalafspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Sokken v2
  
               Sokken v2 2     
        

 

Jan Zuring zelf ALS patiënt (nu ook sponsor van ons evenement) schreef deze bundel met 40 gedichten in limerick vorm. Met een gezonde dosis humor en diepzinnige analyses. Jan heeft deze boekjes aan onze organisatie gegeven om te kunnen verkopen. De titel ”ALS het licht uit gaat” verwijst naar de spierziekte Amyotrofische Laterale Sclerose. In de volksmond ALS, een ernstige aandoening van het zenuwstelsel die tot een steeds verder gaande spieruitval leidt, tot de dood er op volgt. Met andere woorden ‘tot het licht uit gaat’. Wij moeten er alles aan doen om deze ziekte geneesbaar te maken en dus het lampje te laten branden.

AlsHetLichtUitGaat JanenAlex 

Wil je er een bestellen? Verkoopprijs is €10 (excl. €2,49 porto). Maak € 12,49 over ojan zuringp rekening NL96INGB0003021394 ten name van HJP Verdonk met vermelding “Gedichtenbundel”. Vergeet je adres niet te vermelden. Na ontvangst van het bedrag ontvang je het boekje per post binnen 5 werkdagen in je brievenbus.

 

  


 

Pijlen

Organiseer je samen met je vereniging of vriendenclub een toertocht en heb je geen pijlen tot je beschikking? Dan kun je bij ons terecht. Wij hebben 1.000 van deze pijlen beschikbaar. Wil je gebruik maken van dit aanbod dan vragen we daarvoor een donatie voor ALS.

Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.