“ALS het licht uit gaat” shirts

Van ieder verkocht shirt gaat een groot deel naar ons goede doel.
De shirts zijn te bestellen via het contactformulier.

MTB-shirt 
Maten S t/m XXXL
€ 35,00  excl. €4,- verzendkosten


T-shirt met ronde hals en V-hals
Maten S t/m XXL
€ 20,00 excl. €4,- verzendkosten

Dames:
maat S – V-hals
maat M – V-hals + ronde hals
maat L – V-hals

Heren:
maat S – V-hals
maat M – V-hals + ronde hals
maat L / XL / XXL – ronde hals

Vogelhuisjes tegen processierups én voor het goede doel

Kosten €15, alleen ophalen mogelijk. Opbrengst is geheel voor ons goede doel.
Bestel en/of maak een ophaalafspraak  

Gedichtenbundel geschreven door Jan Zuring

Jan Zuring zelf ALS patiënt schreef deze bundel met 40 gedichten in limerick vorm. Met een gezonde dosis humor en diepzinnige analyses. Jan heeft deze boekjes aan onze organisatie gegeven om te kunnen verkopen. De titel ”ALS het licht uit gaat” verwijst naar de spierziekte Amyotrofische Laterale Sclerose. In de volksmond ALS, een ernstige aandoening van het zenuwstelsel die tot een steeds verder gaande spieruitval leidt, tot de dood er op volgt. Met andere woorden ‘tot het licht uit gaat’. Wij moeten er alles aan doen om deze ziekte geneesbaar te maken en dus het lampje te laten branden.

Wil je er een bestellen? Verkoopprijs is €10 (excl. €2,49 porto). Maak € 12,49 over op rekening NL96INGB0003021394 ten name van HJP Verdonk o.v.v. “Gedichtenbundel”. Vergeet niet je adres te vermelden. Na ontvangst van het bedrag sturen we je het boekje per post binnen 5 werkdagen toe of neem contact met ons op via het contactformulier.

Pijlen te leen

Organiseer je samen met je vereniging of vriendenclub een toertocht en heb je geen pijlen tot je beschikking? Dan kun je bij ons terecht. Wij hebben 1.000 van deze pijlen beschikbaar. Wil je gebruik maken van dit aanbod dan vragen we daarvoor een donatie voor ALS.

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.