Nieuwe T-shirts en fietsshirts te koop

De nieuwe T-shirts en fietsshirts zijn vanaf nu leverbaar

Van ieder verkocht T-shirt gaat er €10,00 en van ieder verkocht fietsshirt €17,50 naar ons goede doel.
Beide shirts zijn vanaf nu te bestellen

T-shirt  (S t/m XL)  € 20,00 excl. €4,- verzendkosten 
Fietsshirt (S t/m XXXL) € 35,00  excl. €4,- verzendkosten      

Vogelhuisjes tegen processierups

Kosten €15, alleen ophalen mogelijk. Opbrengst is geheel voor ons goede doel.
Bestel en/of maak een ophaalafspraak  

5e Editie sokken – te koop

Ben je nog niet in het bezit van deze speciale sokken of wil je graag een extra paar. Ze zijn te koop in maat M en L voor € 7,50 per paar (excl. verzendkosten).
De volledige opbrengst gaat naar ons goede doel. Bestel en/of maak een ophaalafspraak

5e Editie T-shirts – nog slechts enkele te koop

Wil jij nog een T-shirt kopen van de 5e Editie? Dat kan nu met 50% korting. De volledige opbrengst gaat naar ons goede doel.
Bestel snel, want op is op! Bestel en/of maak een ophaalafspraak

T-shirt nu €10,00 (excl. € 4,- verzendkosten).
Nog beschikbare maten: 4 x S 4 x M 3 x L

Gedichtenbundel geschreven door Jan Zuring

Jan Zuring zelf ALS patiënt (nu ook sponsor van ons evenement) schreef deze bundel met 40 gedichten in limerick vorm. Met een gezonde dosis humor en diepzinnige analyses. Jan heeft deze boekjes aan onze organisatie gegeven om te kunnen verkopen. De titel ”ALS het licht uit gaat” verwijst naar de spierziekte Amyotrofische Laterale Sclerose. In de volksmond ALS, een ernstige aandoening van het zenuwstelsel die tot een steeds verder gaande spieruitval leidt, tot de dood er op volgt. Met andere woorden ‘tot het licht uit gaat’. Wij moeten er alles aan doen om deze ziekte geneesbaar te maken en dus het lampje te laten branden.

Wil je er een bestellen? Verkoopprijs is €10 (excl. €2,49 porto). Maak € 12,49 over op rekening NL96INGB0003021394 ten name van HJP Verdonk o.v.v. “Gedichtenbundel”. Vergeet niet je adres te vermelden. Na ontvangst van het bedrag sturen we je het boekje per post binnen 5 werkdagen toe.

Pijlen te leen

Organiseer je samen met je vereniging of vriendenclub een toertocht en heb je geen pijlen tot je beschikking? Dan kun je bij ons terecht. Wij hebben 1.000 van deze pijlen beschikbaar. Wil je gebruik maken van dit aanbod dan vragen we daarvoor een donatie voor ALS.

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.