Promotie “ALS het licht uit gaat” op LakeBike24

5 juni 2023 – In het eerste weekend van juni namen twee enthousiaste teams mountainbikers, onder de naam “ALS het licht uit gaat “ 1 en 2 en gehuld in ons eigen teamshirt, deel aan LakebBike24. Onze topper Jeroen Brandes startte met de zes uur solo waarna hij, na een welverdiende rust, zich aansloot bij een van de teams.  Van zaterdag 13.00 uur tot zondag 13.00 uur deden de deelnemers hun uiterste best om zoveel mogelijk rondes te rijden waarbij zij elkaar iedere ronde afwisselden.
Tussendoor was er tijd om te rusten en te genieten van de sfeer op de paddock. Ook voor de inwendige mens ontbrak het aan niets.

De rondetijden werden nauwlettend in de gaten gehouden. Kan ik nog een beetje sneller………dan kunnen we nog een ronde extra rijden om hoger in het klassement te komen. Op zondag om 13.00 uur kwam de bel, waarna alle teamleden gezamenlijk over de finish kwamen.

We kijken terug op een mooi weekend waarin in totaal door onze deelnemers in totaal 947,75 km werd afgelegd. Knap gedaan, maar helaas niet genoeg om op om het podium te komen!

ALS het licht uit gaat: 5 juni 2023