Overlijdensbericht Harrie Coppens


Op 20 juni 2023 meldde TWC Hapert op hun Facebookpagina het volgende:
Vanmiddag is Harrie Coppens overleden. Zoals we weten leed ons erg gewaardeerd clublid aan de vreselijke ziekte ALS. Na een strijd van bijna 1,5 jaar waren Harrie en zijn gezin nog blij om samen met ons op 8 juni de Tour du ALS op de Mont Ventoux te mogen rijden met Harrie in de wensambulance. Een moedig gedragen ziekbed van een “op en top” sportman en een bijzondere mens. Harrie is 75 jaar geworden. De foto dateert van gisteren toen wij met een lach en een traan afscheid genomen hebben. TWC Hapert verliest een voorbeeldig en altijd aanwezig lid die vele jaren bestuurslid was en bijna 20 jaar deel uitmaakte van de redactie Info. Hulde en sterkte aan zijn familie.

TWC Hapert: 20 juni 2023

Streefbedrag voor Harrie Coppens bereikt

De ALS-actie ten bate van Harrie Coppens heeft het supermooie bedrag van € 2.000,00 opgebracht. Hiermee kan de actie als zeer geslaagd worden bestempeld. Allemaal bedankt hiervoor! Eventuele nog te ontvangen donaties zullen uiteraard ook nog via https://www.tourduals.nl/fundraisers/harrie-coppens overgemaakt worden.

Geert-Jan Willems namens RWC Reusel en TWC Hapert: 17 maart 2023


ALS-actie voor Harrie Coppens

Harrie Coppens uit Reusel is reeds jarenlang lid van de twee wielerverenigingen TWC Hapert en RWC Reusel. Harrie is een echte clubmens en een fanatieke kilometervreter met meer dan 500.000 km op de teller. Nu is bij Harrie de diagnose ALS vastgesteld en dit heeft er toe geleid, dat hij niet meer zelfstandig kan fietsen. Fietsen is altijd zijn lust en leven geweest en nu is zijn ultieme wens om op 8 juni tijdens de Tour du ALS de Mont Ventoux te beklimmen. Hij zal, vergezeld door familie en fietskameraden, op een zittandem met elektrische ondersteuning de berg gaan bedwingen.

Om aan de Tour du ALS deel te nemen, wordt er van elke deelnemer verwacht dat men een sponsorbedrag van minstens € 1.500,00 ophaalt. Daarom hebben we als RWC Reusel en TWC Hapert een gezamenlijke actie opgezet: voor een bijdrage van minimaal € 10,00 ontvang je een digitaal fietsmandje met zeven fietsroutes: vijf gps-routes voor de racefiets, mountainbike en gravelbike en twee familietochten middels de bekende fietsknooppunten.

Vandaar onze oproep: maak minimaal € 10,00 over naar het IBAN-nummer van TWC Hapert: NL09 RABO 0119 0969 78 onder vermelding van je naam en e-mailadres. NB: @ dient als (at) ingegeven te worden. Je ontvangt dan binnen twee weken een bericht met de routes in je mailbox. Laten we samen voor een zo hoog mogelijke financiële bijdrage zorgen, wat de Stichting ALS Nederland dringend kan gebruiken voor onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS. Alvast hartstikke bedankt!

Geert-Jan Willems namens RWC Reusel en TWC Hapert: 14 januari 2023